Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maresme
L'ANC i la campanya #novullpagar sumen forces

Convoquen conjuntament la jornada massiva de #novullpagar i la Caravana per l'Estat Propi al Maresme, prevista pel 20 de maig

15/05/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit sumar forces amb la campanya #novullpagar. És per això que ha convocat una segona Caravana per l'Estat Propi coincidint amb la segona jornada massiva d'insubmissió als peatges, prevista pel 20 de maig.

Després d’aplegar més d’un miler de vehicles el passat 15 de gener, la Caravana per l’Estat Propi, organitzada per Maresme per la Independència, territorial de l’ANC, tornarà a recórrer el Maresme el proper 20 de maig. Precisament en aquesta comarca és on hi ha l'autopista més antiga de l'Estat. La Caravana, que comptarà amb dues columnes que recorreran la C-32, fa un pas endavant en incorporar la insubmissió en el pagament de peatges.

A l'acció hi donen suport els alcaldes d'Alella, Andreu Francisco (ERC), -que diumenge va encapçalar una protesta per reclamar l'alliberament del peatge de la C-32- i Sant Pol de Mar, Montserrat Garrido (CiU). Francisco i Garrido van comparèixer aquest dilluns en roda de premsa per donar detalls de la convocatòria juntament amb el membre de l’ANC Xavi Ponsdomènech; Alexis Serrano, de la Plataforma Prou Peatges Maresme, i Josep Casadellà, impulsor #novullpagar.

Els organitzadors de la Caravana han explicat que “aquest és un petit pas que anirà seguit de tots els que facin falta, fins que els nostres polítics es decideixin” a “posar-se al davant del poble” per tal “d’arribar a assolir la plena llibertat del nostre país”.

Aquest segon #novullpagar al Maresme pretén concentrar milers de vehicles al peatge de Vilassar a les dotze del migdia. Els vehicles sortiran de Mataró, però també hi haurà punts de sortida a Montgat i Tordera, als extrems de la comarca. La protesta coincideix amb la segona Caravana per l'Estat propi que organitza l'ANC i que consisteix en una marxa lenta de vehicles per tota la C-32.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid