Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
200 persones participen a la tradicional diada anticonstitució de la Garrotxa

Unes 200 persones van participar als actes que va organitzar un cop més l'assemblea de Maulets de la Garrotxa diumenge passat per mostrar el rebuig a la constitució espanyola.
 

Maulets ha valorat la diada com un èxit i remarca que ara cal seguir treballant per tal d'avançar cap al procés d'autodeterminació.

11/12/2010 20:00 Drets i Llibertats

En aquest sentit, considera que l'èxit de la jornada constata la voluntat dels i les catalanes "de superar el marc constitucional espanyol i començar un nou camí", ja que "ara no és hora de caure en reformulacions de l'autonomisme," i recorda que "l'autonomisme el vam sentenciar un milió i mig de persones el passat 10 de juliol". 

Paral·lelament, l'organització va presentar una moció per demanar que el municipi garrotxí d'Argelaguer es declari moralment exclòs de la constitució espanyola tal com han fet més de 110 poblacions catalanes. D'aquesta manera, es va lliurar la moció a un dels regidors de l'Ajuntament d'Argelaguer.

Per saber-ne més:

La CUP es concentra davant l'Ajuntament de Mataró per rebutjar l'acte d'homenatge a la Constitució

Maulets converteix la constitució en una falla gegant

Jornada de lluita contra la constitució espanyola 

 
 
 
 
 
 
Els municipis exclosos de la Constitució es reuneixen per pactar una estratègia comuna 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid