x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Joan Fuster i la construcció nacional

Aquest és el primer acte de Maulets i Llibertat.cat d'un conjunt d'iniciatives que s'estan coordinant per difondre el pensament i l’obra de Joan Fuster.

16/04/2012 Política
El proper divendres a les 19h al Casal Independentista de l'Eixample La Cruïlla a Barcelona (carrer Sardenya, 256), tindrà lloc una taula rodona sobre "Joan Fuster i la construcció nacional" amb la participació de Jordi Muñoz, politòleg i investigador a la UAB i Toni Rico, historiador i militant de la CUP a Girona. L'acte està organitzat per l'organització juvenil Maulets i Llibertat.cat dins del marc de la commemoració del 50è aniversari de la publicació del llibre de Joan Fuster, “Nosaltres, els valencians”.

En aquesta línia, Maulets ha engegat una pàgina web  on s'està difonen el pensament i tot un seguit d’actes públics que ja estan preparant en homenatge a l’escriptor. Des de Llibertat.cat, estem publicant diàriament aforismes de Fuster, una les facetes característiques pel qual també és conegut i a més a més, estem difonen els diferents homenatges que s’estan fent arreu de la nació.

Remarcar que des de Maulets Terres de l’Ebre s'està organitzant un concurs literari. Les bases les podeu trobar aquí i les creacions literaries s'han d'adreçar a  ebre@maulets.org.


Lleida


El proper divendres, a les 19:00h a la Sala de Juntes de la facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida (UdL), al campus de Cappont, també es realitzarà una taula rodona sobre el llibre de Joan Fuster, sota el títol  "Nosaltres amb el valencians" amb la participació de Pau Viciano, historiador valencià, guanyador del premi Joan Fuster d'assaig l'any 1995 i Jordi Martí Font, periodista, escriptor i activista social i sindical. Organitza el Departament de Filologia de la Universitat de Lleida i Casal Independentista l'Ocell Negre

 
Valora
Rànquings
  1. Què hauria passat si...?
  2. L'espanyolització de la Generalitat avança ràpidament amb l'article 155
  3. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  4. El "periodista" del diari El Español: Burro al m²...
  5. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  6. Una dona denuncia un guarda de seguretat que ahir la va ferir al cap amb la porra a l’estació de l’AVE de Girona
  7. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  8. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
  9. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  10. La militància de la CUP-CC ratifica la llista proposada pel Secretariat Nacional
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid