Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Joan Fuster i la construcció nacional

Aquest és el primer acte de Maulets i Llibertat.cat d'un conjunt d'iniciatives que s'estan coordinant per difondre el pensament i l’obra de Joan Fuster.

16/04/2012 Política
El proper divendres a les 19h al Casal Independentista de l'Eixample La Cruïlla a Barcelona (carrer Sardenya, 256), tindrà lloc una taula rodona sobre "Joan Fuster i la construcció nacional" amb la participació de Jordi Muñoz, politòleg i investigador a la UAB i Toni Rico, historiador i militant de la CUP a Girona. L'acte està organitzat per l'organització juvenil Maulets i Llibertat.cat dins del marc de la commemoració del 50è aniversari de la publicació del llibre de Joan Fuster, “Nosaltres, els valencians”.

En aquesta línia, Maulets ha engegat una pàgina web  on s'està difonen el pensament i tot un seguit d’actes públics que ja estan preparant en homenatge a l’escriptor. Des de Llibertat.cat, estem publicant diàriament aforismes de Fuster, una les facetes característiques pel qual també és conegut i a més a més, estem difonen els diferents homenatges que s’estan fent arreu de la nació.

Remarcar que des de Maulets Terres de l’Ebre s'està organitzant un concurs literari. Les bases les podeu trobar aquí i les creacions literaries s'han d'adreçar a  ebre@maulets.org.


Lleida


El proper divendres, a les 19:00h a la Sala de Juntes de la facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida (UdL), al campus de Cappont, també es realitzarà una taula rodona sobre el llibre de Joan Fuster, sota el títol  "Nosaltres amb el valencians" amb la participació de Pau Viciano, historiador valencià, guanyador del premi Joan Fuster d'assaig l'any 1995 i Jordi Martí Font, periodista, escriptor i activista social i sindical. Organitza el Departament de Filologia de la Universitat de Lleida i Casal Independentista l'Ocell Negre

 
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid