Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nosaltres, els valencians
Actes d'homenatge a Joan Fuster a Falset i Celrà

Avui i demà unes jornades a Falset (Priorat), i dissabte un concert a Celrà (Gironès) amb la presència de Brams, Eina i Deskarats

12/04/2012 Cultura
El proper dijous 12 d’abril el Casal Carrasclet de Falset acollirà la primera part de les jornades sobre Joan Fuster que organitza el nucli de suport de la CUP al Priorat, amb motiu del 50è aniversari de la publicació de “Nosaltres els valencians” i “Qüestió de noms”. Dijous es farà el vídeo “Ser Joan Fuster” que es projectarà a dos quarts de vuit del vespre.

Divendres 13 d’abril a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset, hi haurà la segona part de les jornades, amb la xerrada “Joan Fuster, la mesura de totes les coses” a càrrec de Jordi Martí i Font, filòleg i professor de llengua i literatura catalana.


Concert a Celrà amb la presència de Brams, Eina i Deskarats

Un cap de setmana intens d'activitat és el que espera Celrà, que serà seu de l'Escola Nacional de Formació de Maulets i dels actes d'homenatge de Joan Fuster.

 Coincidint amb els 50 anys de la publicació de "Nosaltres, els valencians", 90 anys del seu naixement i 20 de la seva mort, en el marc de la campanya nacional de Maulets, s'han organitzat un conjunt d'actes d'homenatge a l'escriptor de Sueca, referent polític i figura clau en la construcció nacional dels Països Catalans.

 Sortint de la Plaça de l'església, a les 20h del dissabte 14 d'abril s'iniciarà una cercavila popular pels carrers de Celrà, a ritme de la percussió dels Taxeks. Seguidament, se celebrarà un sopar popular al Porxo de les Piscines, pel preu de 10€, que constarà d'amanida i fideuà. En acabat, a les 23h, començarà el concert a càrrec de Brams, Eina, Deskarats i punxadiscos, al pavelló de les Piscines. El preu de l'entrada del concert serà de 7€ si es compra a taquilla.

 Encara hi ha temps per comprar les entrades anticipadament, a 5€. Els punts de venda són: Centre Cívic (Celrà), Tallaferro i la Pedra (Girona), Casal Estel Roig (La Bisbal), La Pioixa (Bordils), la taverna Atzucac (Mataró), el Casal Independentista de Sants Jaume Compte (Barcelona) i el casal independentista de l'Eixample La Cruïlla (Barcelona).
 

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  7. Fora fatxes del Fossar
  8. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  9. Manifestació a Maó per la pau i contra les bases de l'OTAN
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid