Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Maulets inicia a Girona una campanya d'homenatge a Joan Fuster

Enguany es compleixen 20 anys de la mort de l'escriptor i 50 de l'edició de Nosaltres els valencians

25/02/2012 Cultura
Membres de l’assemblea de Maulets Gironès han realitzat aquest dissabte a la tarda un acte simbòlic d’homenatge a l’escriptor valencià Joan Fuster. L'organització ha iniciat d'aquesta manera una campanya d'homenatge als 20 anys de la mort de l’escriptor de Sueca i del mig segle de la primera edició de Nosaltres els valencians.

Durant l'acte s'ha desplegat una estelada gegant i una pancarta amb la cita "O ens recobrem en la nostra unitat o serem destruïts com a poble. O ara o mai". La desplegada de l’estelada i la pancarta a les famoses escales de la catedral gironina ha generat expectació entre els visitants que es trobaven al lloc i ha tingut molt bona acollida per part dels gironins i turistes que hi havia al monument gironí.

Homenatge a Nosaltres els valencians

Coincidint amb el 50è aniversari de la primera edició de Nosaltres els valencians, Llibertat.cat difondrà el pensament de Joan Fuster i especialment el d'aquest llibre. En aquest sentit, durant aquest any farem diverses propostes en aquesta línia, ja sigui a través del portal -com els aforismes diaris que es publiquen-, les xarxes socials i algun acte públic que anirem concretant en les properes setmanes. També ens sumarem a les propostes -i les difondrem- que segur que es faran arreu del país per commemorar aquest aniversari.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid