Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ANC homenatjarà Joan Fuster a Tàrrega

Serà el 4 de març en un concert d'Obrint Pas al Teatre Ateneu de Tàrrega

25/02/2012 Cultura
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han organitzat un acte amb un concert d'Obrint Pas on s'homenatjarà l'escriptor Joan Fuster.

La consolidada banda valenciana donarà el seu suport a l’Assamblea Nacional Catalana el proper diumenge 4 de març al Teatre Ateneu de Tàrrega amb un concert en format acústic on presentarà els temes del seu darrer disc, Coratge.

Segons ha informat Tàrrega per la independència a través d'un comunicat, aprofitant l'acte la banda també retra homenatge a Joan Fuster, historiador, crític literari i poeta distingit amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (1975) i amb la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya (1983). A títol pòstum, el Consell de la Generalitat Valenciana li concedeix l'Alta Distinció al Mèrit Cultural.

Desprès de la presentació de l'ANC a Tàrrega amb un teatre Ateneu ple de gom a gom, aquest serà el segon gran acte a favor de l'ANC organitzat a Tàrrega amb l'objectiu de donar a conèixer el moviment que treballa per aconseguir la celebració del referèndum.

Homenatge a Nosaltres els valencians

Coincidint amb el 50è aniversari de la primera edició de Nosaltres els valencians, Llibertat.cat difondrà el pensament de Joan Fuster i especialment el d'aquest llibre. En aquest sentit, durant aquest any farem diverses propostes en aquesta línia, ja sigui a través del portal -com els aforismes diaris que es publiquen-, les xarxes socials i algun acte públic que anirem concretant en les properes setmanes. També ens sumarem a les propostes -i les difondrem- que segur que es faran arreu del país per commemorar aquest aniversari.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid