Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Vilanova i la Geltrú dóna suport als estudiants del País Valencià

El Ple municipal aprova la moció presentada per la CUP que demana mostrar solidaritat vers la lluita dels estudiants al País Valencià

01/03/2012 Política
El passat dilluns 27 de febrer la CUP a Vilanova i la Geltrú va presentar una moció al Ple municipal que demanava “mostrar la solidaritat del Ple amb les reivindicacions i la lluita dels joves estudiants i amb la comunitat educativa valenciana”. La moció es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups municipals, inclòs el PP.

El segon punt de la moció, on demanava “rebutjar l’actuació policial i demanar a les autoritats corresponents el cessament del cap de la Policia Nacional a València, Antonio Moreno, així com de la Delegada del Govern al País Valencià, Paula Sánchez de León”, va rebre l’abstenció del PP i de CiU.

La CUP va anunciar que els acords reflectits en la moció aprovada es faran arribar a la Generalitat Valenciana, a la Delegació del Govern espanyol al País Valencià i a l’IES Lluís Vives de València, institut on es van originar els esdeveniments.

Concentració de rebuig a la brutalitat policial

Desenes de vilatans i vilatanes del municipi van assistir dissabte passat a la convocatòria de l’Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú, on s’instava a tothom a concentrar-se davant l’Ajuntament per tal de mostrar el seu rebuig a les retallades en ensenyament i a la brutalitat policial mostrada a València la setmana anterior.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid