Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primavera valenciana
El País Valencià clama "Som el poble, no l'enemic"

Milers de persones es manifesten a València contra la repressió policial

22/02/2012 Drets i Llibertats
Protesta massiava aquest dimecres al centre de València. Milers de persones s'han manifestat aquest dimecres a la tarda pels carrers de la ciutat de València per denunciar la repressió policial i per solidaritzar-se amb els que n'han estat víctimes.

De fet el lema era molt clar: "Som el poble, no l'enemic". Un missatge diàfan dirigit a les autoritats i als responsables de les salvatges actuacions policials contra els estudiants amb l'objectiu de sufocar les protestes, que persegueixen únicament denunciar les retallades en educació. És per això que els manifestants han exigit la dimissió de la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León.

Com ja va sent habitual, la marxa s'ha iniciat a les portes de l'IES Lluís Vives, centre que va encendre la revolta estudiantil, iniciada ara fa una setmana. La protesta ha finalitzat a davant de la delegació del govern espanyol, custodiada àmpliament per la policia i on els protestants han insistit amb la petició dimissionària de Sánchez de León.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid