Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primavera valenciana
El síndic de greuges rep més de 20.000 queixes per les càrregues contra estudiants

José Choibi s'ha reunit avui amb la delegada del govern espanyol

22/02/2012 Drets i Llibertats
El síndic de greuges valencià, José Choibi, ha ordenat obrir una investigació amb l'objectiu d'avaluar la possible vulneració dels drets dels menors. Ho fa després d'haver rebut més de 20.000 queixes per les càrregues policials desproporcionades contra estudiants. En concret, s'han registrat 500 queixes directes i prop de 20.000 reclamacions per Internet.

Choibi ha començat reunint-se aquest dimecres amb la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, per tal de començar a recollir informació. Segons ha informat la sindicatura de greuges, les queixes consideren desproporcionada l'actuació que va dur a terme la policia, que només dilluns va detenir 26 persones, 43 sumades a les de la setmana passada.

El defensor del poble valencià, fent ús de la seua funció de defensar els drets i les llibertats de les persones, i concretament els dels col·lectius especialment protegits, com són els menors, ha assegurat que tramitarà les queixes presentades i investigarà els fets esdevinguts.

En aquest sentit, Cholbi també es reunirà, com a defensor del Menor del País Valencià, amb representants del Consell Escolar de l'Institut Lluís Vives de València.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid