x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manipulació mediàtica
Un policia va ser l'autor de l'incendi del vehicle durant les mobilitzacions del 29-F

Un agent va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat, segons ha revelat la propietària del vehicle

06/03/2012 Comunicació
El cotxe incendiat durant la manifestació d'estudiants el passat 29 de febrer va ser provocat per agents dels Mossos d'Esquadra. Així ho ha assegurat la seva propietària en una entrevista a 8tv, un fet del qual el ditigital d'El Triangle també se n'ha fet ressò.

Un agent del cos dels Mossos d’Esquadra va ser el responsable de l'incendi del vehicle, ja que va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat al xamfrà del carrer Balmes amb Diputació, que es va incendiar.

La propietària del vehicle assegura tenir en la seva possessió un vídeo d’un vídeoficionat que demostra que “un mosso va ser qui va acostar el contenidor cremant al cotxe”, ja que el contenidor en flames estava al mig del carrer.

A l'entrevista la propietària ha declarat que se sent molt perjudicada per la pèrdua perquè el vehicle era nou i perquè era el seu mitjà de transport diari.

Recordem que la imatge i alguns vídeos del cotxe incendiat van servir d'argument criminalitzador de la mobilització estudiantil. Concretament, l'incendi del vehicle es va repetir a tots els grans mitjans i va ocupar espais destacats als diaris.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid