Manipulaciķ mediātica
Un policia va ser l'autor de l'incendi del vehicle durant les mobilitzacions del 29-F

Un agent va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat, segons ha revelat la propietāria del vehicle

06/03/2012 Comunicaciķ
El cotxe incendiat durant la manifestaciķ d'estudiants el passat 29 de febrer va ser provocat per agents dels Mossos d'Esquadra. Així ho ha assegurat la seva propietāria en una entrevista a 8tv, un fet del qual el ditigital d'El Triangle també se n'ha fet ressō.

Un agent del cos dels Mossos d’Esquadra va ser el responsable de l'incendi del vehicle, ja que va acostar un contenidor en flames al cotxe estacionat al xamfrā del carrer Balmes amb Diputaciķ, que es va incendiar.

La propietāria del vehicle assegura tenir en la seva possessiķ un vídeo d’un vídeoficionat que demostra que “un mosso va ser qui va acostar el contenidor cremant al cotxe”, ja que el contenidor en flames estava al mig del carrer.

A l'entrevista la propietāria ha declarat que se sent molt perjudicada per la pčrdua perquč el vehicle era nou i perquč era el seu mitjā de transport diari.

Recordem que la imatge i alguns vídeos del cotxe incendiat van servir d'argument criminalitzador de la mobilitzaciķ estudiantil. Concretament, l'incendi del vehicle es va repetir a tots els grans mitjans i va ocupar espais destacats als diaris.