Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consell de Govern
Protesta contra l'aprovació del pla de retallades aquest dimecres a la UAB

El rectorat de la UAB ha traslladat la reunió del Consell de Govern a la seu de la Secretaria General d'Universitats, a Barcelona

13/03/2012 Educació
El Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) té previst aprovar aquest dimecres un nou pla de retallades. Tanmateix, el rectorat, capitanejat per Anna Ripoll, ha decidit traslladar el Consell de Govern a la seu de la Secretaria General d’Universitats de Barcelona.

Per tal d'evitar l'aprovació d'aquest pla la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) ha convocat una protesta a dos quarts de nou del matí a davant de la seu de la secretaria d'Universitats de la Generalitat a Barcelona (Via Laietana, 33, Barcelona).

"Aquest equip de govern moribund, amb una rectora al capdavant que va rebre la sanció del Claustre General de la UAB, amb la reprovació del seu informe del 2011, amb una part de l’Equip de Govern dimitit, pretén aprovar un pla de retallades rebutjat pel conjunt de la comunitat universitària", denuncia la PUDUP.

A més, remarca que el pla que no ha estat negociat amb els agents socials i alerta que "condicionarà a més el debat democràtic en les properes eleccions que s’han de celebrar a la UAB". "Operació a la que es presta la Secretaria General d’Universitats fen seva la gestió del l’Equip de Govern de la UAB", critica.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid