Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Estudiants de la UAB alliberen un espai per destinar-lo al moviment estudiantil

Han batejat el lloc com la "Casa de la Vaga"

27/02/2012 Educació
Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzats a través de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) han alliberat aquest dilluns al migdia un local a la Plaça Cívica que fins data d’avui havia estat tancat. L’espai s’ha batejat amb el nom de la "Casa de la Vaga" i es tracta d’un immoble que pertany a la Fundació Vila Universitària S.A. i que anteriorment havia estat una perruqueria.

Després d’un cercavila que ha recorregut tot el campus, centenars d’estudiants han entrat a dins el local i s’han organitzat en comissions per gestionar els aspectes tècnics.

La "Casa de la Vaga" acollirà diverses activitats de caire divulgatives perquè tots els estudiants estiguin al corrent dels motius pels quals la UAB farà vaga els dies 29 de febrer i 1 de març. Amb aquest alliberament es pretén disposar d’un espai per l’autogestió del moviment estudiantil que neix de les assemblees de facultat i que pretén exposar la seva disconformitat sobre l’actual gestió de la universitat.

Les reivindicacions dels estudiants se centren en el rebuig als pressupostos anuals ja que consideren que precaritzen cada cop més les aules de la seva universitat i denuncien que a darrere s’hi amaguen estratègies privatitzadores com l’EU2015.

La CAF encoratja tota la comunitat educativa a sumar-se a les reivindacions que el moviment estudiantil protagonitzarà aquestes properes setmanes i a participar-hi "per construir l’ensenyament públic, gratuït i de qualitat per a totes". En aquest sentit, secunda la manifestació de la PUDUP el 29 de febrer, dia de la vaga a les universitats.

La CAF denuncia "la mala gestió dels diners públics que la Generalitat està duent a terme" i en fa còmplices els rectors que apliquen el seu pla de retallades.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid