Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Docents i investigadors de la UAB es tanquen contra les retallades

En protesta per les mesures que retallaran la plantilla docent de la universitat

13/12/2011 Laboral
El comitè d'empresa del personal docent i investigador (PDI) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) realitzarà aquest dimecres al vespre una tancada al rectorat de la UAB per exigir a l’equip de govern que no promogui unilateralment "mesures que retallaran la plantilla docent de la UAB i afectaran greument les seves condicions de treball".

Dijous se celebrarà una reunió del Consell de Govern de la UAB en què l’equip de govern vol aprovar un pressupost que consolida una retallada de, com a mínim, 11 milions d’euros en despeses de personal, dels quals 6,8 milions corresponen a despeses en personal docent i investigador. Fruit d’aquesta proposta de pressupost, el mateix equip de govern ha preparat una proposta de pla d’ajust de despesa del PDI que segons el comitè d'empresa comporta l'extinció de centenars de places d'associat, l’eliminació de places d'investigador posdoctoral i de professor lector, l’augment de la càrrega docent en 100 hores, la massificació a les aules i extinció de grups i retallades salarials i degradació de contractes.

En aquest sentit, a més de la tancada dimecres a partir de dos quarts de vuit del vespre, el comitè ha convocat una assemblea general de professorat de la UAB al mateix edifici del Rectorat a un quart de deu del matí de dijous.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid