Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Docents i investigadors de la UAB es tanquen contra les retallades

En protesta per les mesures que retallaran la plantilla docent de la universitat

13/12/2011 Laboral
El comitè d'empresa del personal docent i investigador (PDI) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) realitzarà aquest dimecres al vespre una tancada al rectorat de la UAB per exigir a l’equip de govern que no promogui unilateralment "mesures que retallaran la plantilla docent de la UAB i afectaran greument les seves condicions de treball".

Dijous se celebrarà una reunió del Consell de Govern de la UAB en què l’equip de govern vol aprovar un pressupost que consolida una retallada de, com a mínim, 11 milions d’euros en despeses de personal, dels quals 6,8 milions corresponen a despeses en personal docent i investigador. Fruit d’aquesta proposta de pressupost, el mateix equip de govern ha preparat una proposta de pla d’ajust de despesa del PDI que segons el comitè d'empresa comporta l'extinció de centenars de places d'associat, l’eliminació de places d'investigador posdoctoral i de professor lector, l’augment de la càrrega docent en 100 hores, la massificació a les aules i extinció de grups i retallades salarials i degradació de contractes.

En aquest sentit, a més de la tancada dimecres a partir de dos quarts de vuit del vespre, el comitè ha convocat una assemblea general de professorat de la UAB al mateix edifici del Rectorat a un quart de deu del matí de dijous.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid