Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Denuncien la privatització en una xerrada en defensa de la sanitat pública a Reus

Els ponents van denunciar les contínues retallades i el brutal procés de privatització que pateix la sanitat pública catalana, i van assenyalar amb noms i cognoms els culpables directes d'aquesta situació.

24/02/2012 Drets i Llibertats
Ahir a la nit, prop de 70 persones es van aplegar a la Sala d'Actes del Casal de les Dones de Reus per assistir a la xerrada-col·loqui en defensa de la sanitat pública amb la participació d'Albano Dante, membre d'Units pel CAP i director de la revista "cafèAMBllet", d'Antoni Barbarà, membre de Dempeus per la Salut Pública, i de l'escriptor i periodista Jordi Martí, com a moderador.

Els ponents van denunciar les contínues retallades i el brutal procés de privatització que pateix la sanitat pública catalana, i van assenyalar amb noms i cognoms els culpables directes d'aquesta situació. En clau local, l'afer Innova i el cas de Josep Prat, l'exdirector general del holding reusenc i actual president de l'Institut Català de Salut, van merèixer una atenció especial.

Així mateix, Dante i Barbarà van fer una crida a la ciutadania a perdre la por, a sumar-se a les protestes i a les creixents mobilitzacions en defensa de la sanitat pública i d'uns serveis públics de qualitat, i a denunciar públicament qualsevol indici d'irreguralitat o malversació de diners públics.

L'acte organitzat per l'Assemblea Popular de Reus, s'emmarca en una campanya més àmplia per denunciar les retallades i les privatitzacions, i defensar uns serveis públics de qualitat.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid