Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
insubmissió fiscal
Acte sobre l'Espoli fiscal a Vilassar de Mar: "és hora de passar a l'acció"

A l'acte, la CUP de Vilassar de Mar va anunciar l'entrada de la moció perque l'ajuntament es sumi a la resta d'ajuntaments que s' han declarat insubmisos fiscalment a Espanya.

21/03/2012 Lema
Divendres passat, la CUP de Vilassar de Mar va organitzar una xerrada, a la Sala Galbany, en relació al tema de l'espoli fiscal.

A l'acte van intervenir-hi Andreu Bartolomé i Maria Casademunt, una parella d'empresaris del Priorat que ha impulsat la plataforma Diem Prou!, després de decidir deixar de pagar impostos a l'Estat espanyol. Afirmen que " l'època de les reivindicacions passives s'ha acabat, i que és hora de passar a l'acció". Asseguren que és un acte de justícia i que en cap cas s'està cometent una il.legalitat, ja que els impostos se seguiran pagant però a l'administració catalana. "Som insubmisos a Espanya, no a Catalunya".

La xerrada també va comptar amb la participació d'Adam Majó, regidor de la CUP de Manresa i Josep Mª Ximenis, alcalde de la CUP d'Arenys de Munt. Tant un com l'altre ens van fer cinc cèntims de les diferents mocions que havien aprovat als respectius ajuntaments en relació al tema de l'espoli fiscal.

Per finalitzar l'acte es va obrir un torn de paraules en el qual el assistents van poder formular diverses preguntes i opinions, no sense abans deixar que la CUP de Vilassar de Mar anunciés que al proper ple pensa presentar una moció demanant la insubmissió fiscal.

Durant el mateix acte la CUP de Vilassar de Mar va anunciar l'entrada de la moció perque l'ajuntament es sumi a la resta d'ajuntaments que s' han declarat insubmisos fiscalment a Espanya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid