Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
corrupció
Milers de persones contra el malbaratament dels diners públics

La Intersindical Valenciana exigeix que Francisco Camps pague el cost del desplegament policial en la Miguel Hernàndez

12/02/2012 Drets i Llibertats
Milers de persones van participar ahir en les manifestacions convocades per diversos sindicats, entre ells la Intersindical Valenciana contra el malbaratament dels recursos públics, contra el Decret Llei de la Generalitat Valenciana que rebaixa el salari dels personal del sector públic i contra la disminució de les partides destinades als serveis públics.

A Castelló més de 2.500 persones es van concentrar en un aeroport que no funciona i que no cap utilitat social. Un aeroport inútil que no ha servit per crear ocupació ni riquesa en les comarques del Nord del País Valencià. Les persones concentrades han tallat l’autovia davant de l’actitud de les forces de seguretat que han intentat dificultar la manifestació.

Pel que fa a l'aeroport de Castelló, llegiu el que pensa un jubilat de Castelló: "Sempre vaig pensar que era estúpid construir-ho aquí quan estem a menys d’una hora de l’aeroport de València“, confessa l’ancià, qui finalitza:\”i pensar que estàvem preocupats pel soroll dels avions”. “Quina broma“.

A Alacant més de 400 cotxes, unes 3.000 persones, han posat en evidència la inutilitat social de la Ciutat de la Llum que no ha servit per generar una industria cultural vinculada al sector audiovisual valencià.

A Benidorm més de 3.000 persones han posat l’accent en el balafiament de diners públics i de les caixes d’estalvis valencianes, especialment de la CAM, que han invertit diners per assegurar beneficis privats, fonalmentalment immobiliaris, que s’han generat al voltant del parc temàtic.

Finalment, en València unes 11.000 persones s’han manifestat des de l’Àgora, una obra inacabada sense cap utilitat més enllà de quatre partits de tennis, fins el port de València que simbolitza la megalomania de la senyora Rita Barberà i de l’ex-president Francisco Camps en pagar una quantitat desmesurada per la llicència de la Fòrmula I.

Per Intersindical Valenciana, l’èxit de les manifestacions es deu al gran malestar de la ciutadania valenciana envers una politica basada en els “saraos” i el desviament dels diners públics per tal que quatre amics obtinguen grans beneficis a costa del diners que paguen totes les valencianes i valencians.

Mentrestant, el govern  posa mà a la butxaca de més de 140.000 persones que treballen en el sector públic i es redueixen les partides pressupostàries destinades a la sanitat, educació, serveis socials, dependència… Per tot açò, des de la Intersindical Valenciana es demana la dimissió immediata del conseller José Manuel Vela i la derogació del Decret-Llei 1/2012 que rebaixa els salaris del personal del sector públic.

La Intersindical Valenciana exigeix que Francisco Camps pague el cost del desplegament policial en la Miguel Hernàndez

La Intersindical Valenciana critica el desplegament policial que va tindre lloc, ahir, a la Universitat Miguel Hernández d’Elx, exigeix que la delegada del govern en la Comunitat Valenciana informe del cost que va tindre i demana que ho pague de la seua butxaca Francisco Camps, ja que és inadmissible que es gasten els diners públics per tal que una persona llegesca la seua tesi en una universitat. L’acte era privat, d’un ciutadà més, i ha suposat una despesa important, més de cinquanta dotacions policials, que hem pagat totes les valencianes i valencians. Aquest fet n’és una mostra de la utilització personal i partidista dels recursos públics, per la qual cosa els seus serveis jurídics estudiaran la possibilitat de interposar una demanda contra la delegada del govern per malbaratament de recursos públics.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid