Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cas Naranjax
El jutge comença a embargar Carlos Fabra

Li embargarà béns fins a arribar als 4,2  milions d'euros de fiança que li ha imposat

08/02/2012 Res-pública
El jutge del cas Naranjax ha iniciat el procés d'embargament a l'expresident de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, acusat de delictes fiscals, tràfics d'influències i suborn. Fabra ha lliurat al jutjat número 1 de Nules, a la Plana Baixa, el llistat dels seus béns que seran embargats fins a cobrir la fiança de 4,2 milions d'euros que li ha imposat el jutge.

També l'exmuller de Fabra, Amparo Fernández, ha presentant un llistat de béns per cobrir la fiança de 800.000 euros que li ha imposat el jutge. En canvi, no ho ha fet l'altre acusat Vicente Vilar, de qui el jutjat no ha rebut resposta, ni la seva exdona, Montserrat Vives, que s'ha declarat insolvent.

Fabra està acusat de rebre ingressos de 3,6 milions sense justificar als exercicis fiscals, entre els anys 1999 i 2004, i d'utilitzar les seves influències per aconseguir l'aprovació de productes fitosanitaris i després cobrar comissions per aquests serveis. 



Anticorrupció li demana 15 anys de presó, 10 d'inhabilitació i una multa de 2,3 milions. El ministeri fiscal també reclama vuit anys de presó i 1,1 milions a la seva exdona, Amparo Fernández, per delicte fiscal així com quatre anys de presó i una multa de 600.000 euros per a l'empresari Vicente Vilar i la seva dona.

El procés es va iniciar arran de la denúncia de l'empresari Vicente Vilar, que va acusar el president del PP a Castelló de cobrar-li quantioses comissions per fer-li de mitjancer en l'obtenció de llicències per elaborar productes fitosanitaris a través de l'empresa Naranjax. Fabra hauria utilitzat les seves influències per aconseguir aquests permisos.

Quan finalitzi aquest termini el cas passarà del jutjat número 1 de Nules fins a l'Audiència de Castelló, que haurà d'establir una data per al judici.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid