Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Enganxen adhesius "A Mallorca en català" al BiciPalma

Aquesta nova acció s’ha dut a terme la matinada passada i afecta el servei de bicicletes de Palma. La campanya impulsada per Endavant Mallorca dóna tot el suport a la vaga de fam de  l’Assemblea de Jubilats per Mallorca

24/02/2012 Llengua
La campanya "A Mallorca en català" ha realitzat durant la matinada passada una acció de protesta a les bicicletes del BiciPalma. L’acció ha consistit a enganxar adhesius de la campanya a les bicicletes que en aquells moments estaven aparcades a les diferents estacions. En total s’ha actuat en 27 punts.

Amb aquesta acció es pretén fer encara més visible la campanya i seguir mostrant als governants la disconformitat i el malestar que estan generant en la societat mallorquina els constants atacs a la llengua catalana.

En un comunicat assenyales que no és cap casualitat que s’hagi escollit el BiciPalma per realitzar-hi aquesta nova escomesa. La companyia aèria que esponsoritza aquest servei, AirBerlín, s’ha negat en diverses ocasions a afegir el català a les llengües en les quals es dirigeix als seus clients, essent còmplice, doncs, del desprestigi i marginació que des de les institucions i certs sectors empresarials es pretén fer de la llengua catalana.

Cal recordar que aquesta campanya es va impulsar des d’Endavant Mallorca el passat mes de setembre, amb la intenció de combatre totes les agressions al català plantant cara als polítics i empresaris responsables de les mateixes. I és precisament això el que s’està fent, respondre amb diferents accions i actuacions cada nova agressió.
Valora
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  3. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  4. Si els fills de puta volessin...
  5. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  6. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  7. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
  8. "Háblame en español" Agressió lingüística acaba amb la política discriminatòria d'una empresa a València
  9. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  10. Rosalia 92
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid