Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transports públics
Maulets protesta contra l'augment de tarifes als trens de rodalies

Una trentena de militants omplen d'adhesius informatius els trens de rodalies

01/02/2012 Drets i Llibertats

Aquest matí entre les 6h i les 9h, una trentena de militants de l'organització de joves Maulets, han omplert amb més d'un miler d'adhesius els trens de Rodalies de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'acció, emmarcada en la campanya en defensa del transport públic, ha consistit en la col·locació d'adhesius que imitaven el disseny de Rodalies, on s'informa als usuaris i usuàries de l'augment de taxes, les retallades en inversió i les seves conseqüències, així com un seguit de propostes alternatives per a la gestió del transport.

L'organització juvenil reclama la rebaixa de tarifes així com la creació d'abonaments per a aturats i estudiants. Al mateix temps reivindica la descentralització del transport, ara amb Barcelona com a centre, i l'adaptació al territori, amb propostes com pagar una sola zona en viatges dins d'una mateixa comarca o preus segons quilòmetres recorreguts.

En matèria de gestió de les empreses de transport, els joves reclamen l'eliminació de tots els directius i els seus sous, i que siguin els treballadors i treballadores els que es facin amb el control i direcció de l'empresa. Una nova orientació de gestió que, entenen, suposaria una millora de les condicions laborals i del servei que s'ofereix.

Així mateix, plantegen que de manera coordinada treballadors i usuaris decideixin línies, parades i tot allò que afecti ambdós col·lectius.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid