Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Polítics botiflers
CiU i PP contra el CAT a les matrícules
03/02/2012 Política

Ahir al Parlament de Barcelona els partits CiU i PP es van posar d'acord de nou per tombar una proposta de resolució d'ERC, a la comissió d'Interior de l'organisme autonòmic.

La resolució proposava donar instruccions a la policia autonòmica de trànsit de no multar els vehicles que portessin el distintiu CAT a la matrícula, encara que es mantingués sobre la “E” a les matrícules de tota la flota de vehicles de la Generalitat de Catalunya.

La moció va ser rebutjada a partir de l'aliança botiflera de CiU i PP, i del PSC que s'hi va abstenir, però que va deixar clar que es mostraven contraris a enganxar el distintiu CAR als vehicles oficials de l'administració autonòmica.

El diputat per ERC Oriol Amorós va recordar les paraules del portaveu del Govern de CiU el passat mes de juliol, quan Francesc Homs demanava a la població a portar el distintiu català de la matrícula. Ara el pacte botifler de CiU-PP es consuma també en el pla simbòlic, rebutjant el CAT que fa pocs mesos reivindicaven.

Només ERC i ICV van defensar que el Govern emetés una resolució perquè que no es multi els conductors amb l'adhesiu del CAT, ja que SI no va participar en aquesta comissió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid