Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Guàrdia Urbana multa un veí de Lleida per portar el CAT a la matrícula

Un veí de Lleida ha estat multat amb 200 euros per portar el CAT a la matrícula. Segons ha informat la CUP, la Guàrdia Urbana va interposar una denúncia el passat dia 5 d'agost a un ciutadà per, segons es desprèn de la denúncia -en espanyol-, "no ajustar-se les plaques de matrícula a les prescripcions reglamentàries. A l'interior de les plaques de matrícula de davant i de darrere porta l'adhesiu europeu del CAT".
 

La CUP ha sol·licitat una reunió amb la responsable de la Guàrdia Urbana, Sara Mestres, per exigi-li "que s'anul·li la sanció a aquest veí i que es donin instruccions al cos de la Guàrdia Urbana perquè aquest fet no es torni a repetir".

08/08/2011 17:19 Drets i Llibertats
La formació considera que al marge del contingut de l'adhesiu, " la tasca de la polícia municipal ha de ser la de servir la ciutadania i no el de perseguir-la i sancionar-la davant de manifestacions de desobediència civil". En aquest sentit, lamenta que aquest tipus de multes són interpretades "com un atac més al fet nacional" i com "un pas mes en la desmobilització, l'espanyolització i l'anorreament de la diferència, impropi d'un ajuntament que es defensa catalanista i progressista".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid