Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 Els diaris catalans comencen a distribuir l'adhesiu amb el CAT

2000 Els diaris catalans comencen a distribuir l'adhesiu amb el CAT

01/10/2000 Tal dia com avui
2000 Els diaris catalans comencen a distribuir l'adhesiu amb el CAT 2000 Els diaris catalans comencen a distribuir l'adhesiu amb el CAT

Coincidint amb la campanya llançada per alguns col·lectius en defensa de la identitat catalana, entre els quals es trobava Òmnium Cultural, contra el model de les noves matrícules per als cotxes aprovat poc abans pel Consell de Ministres, tots els diaris de Catalunya regalaven en aquesta data als seus lectors, en l'edició de diumenge, l'adhesiu amb les sigles CAT per a enganxar al costat de les matrículas.

L'Avui, El Punt, Segre, Regió 7 i El 9 Nou van repartir l'adhesiu amb les estrelles de la bandera europea, mentre que La Vanguardia i El Periódico van distribuir un adhesiu també sobre fons blau però només amb les sigles CAT impreses. Per la seva banda, el Diari de Balears regalava un adhesiu amb les sigles IB.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid