Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Roger Puig i Els Assaltadors de Tàlems inauguren el 4t Cicle de Cants i Autors a Granollers

Dos concerts engegaran una nova edició del Cicle de Cants i Autors: els de Roger Puig i Els Assaltadors de Tàlems, que actuaran avui al  Casal Popular l'Esquerda de Granollers.

Un total de 6 nits ompliran un octubre on la música d'autor es presenta amb tots els registres possibles. La programació d'enguany  del  IV Cicle de Cants i Autors (CCA) compta amb un ampli repertori estilístic, Roger Puig, els Assaltadors de Tàlems, Xavier Bonfill, Ivette Nadal, Eduard Canimas i Joan Monegre a més, de dues nits especials amb el Col·lectiu Joan Pau Giné i un espectacle de producció pròpia del cicle: La Cançó Necessària, que comptarà amb la presència de Cesk Freixas, Pau Alabajos, Meritxell Gené, Jordi Montañez, Andreu Valor i Josep Romeu

 

01/10/2011 11:45 Cultura
Aquests artistes representen gran part del present i del futur de la cançó protesta arreu dels Països Catalans, i l'Esquerda ha volgut posar-ho de manifest. Ara més que mai, en un context de crisi del sistema capitalista i d'atzucac nacional, cal un oci alternatiu, uns artistes compromesos i cançons per la revolta. Una nit de reivindicació, acords i conviccions, segons indiquen els organitzadors del Cicle.
 
Pel que fa al Col·lectiu Joan Pau Giné, cal remarcar que es va crear l'any 2010 per donar suport i servir de plataforma a artistes i bandes de la Catalunya Nord. El 8 d'octubre, a les 7 de la tarda es farà una xerrada per a presentar el col·lectiu i a la nit, actuaran BenGros i Llamp Te Frigui.
 
El CCA és una iniciativa del Casal Popular l'Esquerda de Granollers que pretén acostar la música d'autor catalana contemporània a la ciutat i  a la comarca. El cicle es caracteritza per una programació eclèctica, un espais acollidors que permeten una connexió especial entre artistes i públic i uns preus assequibles per a tothom.  Els concerts es faran al Casal Popular de l'Esquerda, que compleix 5 anys d'existència, on es mostraran les noves propostes i a la Casa de Cultura Sant Francesc.
 
Durant tot el mes d'octubre hi haurà una exposició al Casal amb les fotos dels artistes que han passat pel cicle.

Un altre any, hi ha la possibilitat d'adquirir l'abonament del cicle a 25 euros, i per persones sòcies de l'Esquerda, l'Associació Cultural i el Tr3sC, 12 euros. Les entrades per a cada concert seran de 8 euros en el cas de la Casa de Cultura (5 pels socis) i 3 euros pel casal (1 pels socis).

EL cicle compta amb les col·laboracions de l'Associació Cultural de Granollers, Ara.so, la Companya Cervesera del Montseny, el Restaurant Anònims, Ara Valles i el setmanari de comunicació La Directa i l'ajuda de l'Ajuntament de Granollers
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid