Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Cançó Necessària tanca la quarta edició del Cicle de Cants i Autors de Granollers

La IV edició del Cicle de Cants i Autors (CCA) impulsat pel Casal Popular l'Esquerda de Granollers arriba, aquesta setmana, al seu punt culminant amb la Cançó Necessària.
 
El proper dissabte, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Andreu Valor, Jordi Montañez, Meritxell Gené i Josep Romeu tocaran junts a Granollers en una nit inèdita que pretén evidenciar el bon moment de la cançó protesta dels Països Catalans.

26/10/2011 03:22 Cultura
El dia abans, el divendres 28, Joan Monegre desplegarà la seva cançó d'autor al Casal Popular l'Esquerda. 
 
Fins el moment, l'Esquerda ha omplert de es dissabtes d'octubre amb la cançó d'autor de Roger Puig, els Assaltadors de Tàlems, Xavier Bonfill, LLamp Te frigui i Benquebufa del Col·lectiu Joan Pau Giné, Eduard Canimas i Ivette Nadal.
 
La Cançó Necessària

L'organització del CCA va decidir crear una nit única, una espectacle de producció pròpia. Després de quatre anys amb les orelles posades a la cançó d'autor catalana contemporània i atents a les noves propostes, l'organització va pensar en fer evident que la cançó protesta catalana, malgrat el trencament que hi va haver amb l'arribada de la democràcia, és ben viva. No només viva, sinó actualitzada i amb molt futur.

Amb aquesta premissa l'organització s'empesca La Cançó Necessària, que tindrà lloc el proper dissabte 29 d'octubre amb la presència de Cesk Freixas, Pau Alabajos, Jordi Montañez, Meritxell Gené, Andreu Valor i Josep Romeu.

Aquests cantautors són part important i activa de la renovació i el futur de la cançó catalana compromesa. Hereus directes d'aquells que cridaven contra un règim dictatorial i per la llibertat del poble. I són ells els qui canten contra les injustícies del sistema capitalista, les buidors d'una democràcia dèbil i l'opressió nacional que viuen els Països Catalans. Són les veus de la consciència, són els acords que ens porten a camins de llibertat.

El format de la nit serà sorpresa. Però una cosa és segura, serà una nit inèdita, única, emocionant i plena de compromís, amor, tendresa, futur i lluita.

El Cicle de Cants i Autors, impulsat per l'Esquerda, posarà escenari, llums, so i teló al present i futur de la cançó protesta catalana.

Divendres 28 d'octubre. Joan Monegre

El divendres 28 d'octubre, el cantautor Joan Monegre tocarà al Casal Popular (Enric Prat de la Riba, 31). Monegre és l'alterego de Carlus Jové. La de Monegre és una proposta de cançó d'autor folk amb ressonàncies nord-americanes. Un món on la ironia i la soledat desvetllen l'activitat més obscura de l'ésser humà. Joan Monegre és, hores d'ara, un dels autors que es troba al subsòl de la música catalana, però que en un futur, es mereix viure entre els núvols.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid