Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Acampadalcoi promou la 'Plataforma d'Afectats per la Hipoteca'

El col·lectiu d'Acampadalcoi ha engegat una nova plataforma anomenada 'Plataforma d'Afectats per la Hipoteca d'Alcoi'

27/01/2012 Drets i Llibertats
L'objectiu és tractar tots aquests nou temes relacionats amb la nova realitat social així com atendre a les persones que poden patir-los.

El primer pas ha estat activar un perfil a la plataforma Facebook per tal de compartir opinions i debatre les possibles mesures immediates. Aquesta iniciativa ha estat promoguda per un cas real conegut a Alcoi durant els últims dies. Una dona amb tres fills al seu càrrec anava a quedar-se sense casa en no poder fer front al lloguer de la mateixa.

Tot i que aquest primer problema ha estat, de moment, solucionat, des d'Acampadalcoi van a seguir desenvolupant la problemàtica i fins i tot anuncien properes accions com ara presentar una moció a l'Ajuntament d'Alcoi, així com encetar una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra els desnonaments.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid