Massiva manifestaciˇ per la gratu´tat del T˙nel de Sˇller

MÚs de 500 persones han assistit a la manifestaciˇ, convocada per AVIV Bunyola i secundada per diversos col·lectius, entitats i associacions de ve´ns per a reclamar la gratu´tat del t˙nel de Sˇller.

18/12/2011 Territori
La marxa, que han iniciat els bunyolins a les 10:30h a la plaša del poble, ha comptat amb un bon nombre de sollerics, un autobus ple i nombroses cotxades, que s’hi han sumat a l’alšada de Can Penasso. La mobilitzaciˇ ha seguit per la carretera de Sˇller, fent una xiulada al passar per davant la casa de l’expresident Gabriel Ca˝ellas, moment en el qual un membre del Col·lectiu Alba´na ha penjat a l’accÚs de l’habitatge una pancarta en la qual s’hi podia llegir “Pagam per sortir de casa nostra. GrÓcies PP i grÓcies Ca˝ellas”.

Finalment, s’ha arribat just al davant del peatge del T˙nel de Sˇller, moment en el qual vÓries persones han desplegat una pancarta al damunt de la boca del t˙nel amb el missatge “T˙nel Gratu´t”. Tot seguit s’ha procedit a la lectura del manifest per part dels col·lectius de Bunyola i els de Sˇller.