Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Indignats i treballadors de la sanitat acampen a Can Ruti

Badalona Indignada juntament amb personal de l'hospital Germans Trias i Pujol organitza una acampada en contra de les retallades a la sanitat

04/12/2011 Drets i Llibertats
Badalona Indignada i personal sanitari de Can Ruti han convocat avui diumenge una acampada que té previst durar fins al dia 9 en protesta pel funcionament a mig gas dels hospitals del conjunt de Catalunya els dies 5, 7 i 9 del mateix mes.

Així, denuncien que les proves i operacions programades no es duran a terme i el servei d'urgències no treballarà a ple rendiment ja que a aquests dies, la conselleria de Sanitat els dóna estatus de festiu amb motiu del Pont de la Puríssima. L'acampada s'instal·larà a l'entrada principal de l'hospital.

Durant aquests cinc dies es realitzaran diferents activitats com ara xerrades sobre la situació de la sanitat, assessorament per fer reclamacions per la reducció de recursos i la recollida de firmes contra les retallades en els diferents àmbits. També se celebrarà un dinar el dijous 8 de desembre.

L'acampada a Can Ruti neix com la culminació d'una ruta natural que es va iniciar amb les protestes a Badalona pel tancament dels serveis nocturns d'urgències del CAP de Nova LLoreda i el CAP Doctor Robert del districte I, passant per l'Hospital Municipal amb l'activitat de la Cadena Humana.

#acampadacanruti [vídeo] es una acció realitzada a Badalona però que aglutina totes les reivindicacions en l'àmbit de la sanitat d'arreu de Catalunya. Aquesta acció, amb data d'inici i clausura, vol ser un espai de comunicació bidireccional i horitzontal entre Indignats de Badalona i els treballadors de la sanitat.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid