Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades sanitàries
Un regidor de CiU plega del partit per les retallades

Jaume Vima dimiteix com a regidor a l'Ajuntament de Berga, com a conseller comarcal i deixa la militància a CDC

03/12/2011 Política
Ni els convergents se salven de les retallades, que comencen a afectar fins i tot càrrecs del partit. Jaume Vima, fins ara regidor de Patum, Cultura, Queralt i Mitjans de comunicació de l'Ajuntament de Berga -majoria absoluta de CiU-, ha anunciat que dimiteix com a regidor, com a conseller al Consell Comarcal del Berguedà i que fins i tot deixa Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Plega.

Tot va començar dijous passat, durant el ple municipal, quan la CUP va preguntar a l’equip de govern com quedarien els llocs de treball del laboratori del CAP Berguedà després del tancament que l’Institut Català de la Salut (ICS) ha anunciat per a finals d’aquest mes. Vima, que és el director del laboratori del CAP Berguedà, va explicar que la Generalitat tancarà el pròxim 31 de desembre el laboratori de l’ambulatori de Berga, la qual cosa deixarà quatre treballadors interins sense feina i obligarà a recol·locar a tota la resta.

La decisió de dimitir però, no va arribar fins divendres quan, segons informa el Ràdio Berga, responsables de l'ambulatori van lliurar les cartes als treballadors informant de la decisió, del trasllat dels funcionaris i de l'acomiadament del personal interí. Es dóna la circumstància que la carta estava datada de principis de novembre, abans de les eleccions generals, i entre els càrrecs que hi donaven el vistiplau hi havia un company de Vima a l'equip de govern.

Llavors Vima va decidir renunciar dels seus càrrecs i dilluns presentarà la seva dimissió. Segons apunta el Berguedà Actual, Vima ja no se sent bé al partit que ha ordenat el tancament del seu lloc de treball i l’acomiadament dels seus companys de feina.

Les regidories de Vima passaran probablement a mans de l'alcalde, Juli Gendrau.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid