Retallades
Indignats i treballadors de la sanitat acampen a Can Ruti

Badalona Indignada juntament amb personal de l'hospital Germans Trias i Pujol organitza una acampada en contra de les retallades a la sanitat

04/12/2011 Drets i Llibertats
Badalona Indignada i personal sanitari de Can Ruti han convocat avui diumenge una acampada que té previst durar fins al dia 9 en protesta pel funcionament a mig gas dels hospitals del conjunt de Catalunya els dies 5, 7 i 9 del mateix mes.

Així, denuncien que les proves i operacions programades no es duran a terme i el servei d'urgències no treballarà a ple rendiment ja que a aquests dies, la conselleria de Sanitat els dóna estatus de festiu amb motiu del Pont de la Puríssima. L'acampada s'instal·larà a l'entrada principal de l'hospital.

Durant aquests cinc dies es realitzaran diferents activitats com ara xerrades sobre la situació de la sanitat, assessorament per fer reclamacions per la reducció de recursos i la recollida de firmes contra les retallades en els diferents àmbits. També se celebrarà un dinar el dijous 8 de desembre.

L'acampada a Can Ruti neix com la culminació d'una ruta natural que es va iniciar amb les protestes a Badalona pel tancament dels serveis nocturns d'urgències del CAP de Nova LLoreda i el CAP Doctor Robert del districte I, passant per l'Hospital Municipal amb l'activitat de la Cadena Humana.

#acampadacanruti [vídeo] es una acció realitzada a Badalona però que aglutina totes les reivindicacions en l'àmbit de la sanitat d'arreu de Catalunya. Aquesta acció, amb data d'inici i clausura, vol ser un espai de comunicació bidireccional i horitzontal entre Indignats de Badalona i els treballadors de la sanitat.