Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les II Festes Alternatives de Burjassot esdevenen un altaveu de la lluita contra les retallades

Un cop finalitzades les  II Festes Alternatives de Burjassot, l'Associació Cultural Ca Bassot, com a entitat organitzadora, assegura que s'han consolidad per l'èxit participatiu 

Divendres passat es va fer un sopar al carrer del Bassot on asistiren unes 100 persones (entre altres l'alcalde de Burjassot i alts carrecs d'Escola Valenciana) que despres disfrutaren de la presentació en directe del nou treball musical de Josep Aparicio "Apa". Aquest disc porta per nom "Cants i cants" i ens va fer disfrutar de una bona musica i de una de les millors veus de la terra. El dissabte a les 10h va començar la festa fent País en l'ambit cultural amb un taller de pilota valenciana.

05/10/2011 00:50 Cultura

Primer es projectaren unes fotos explicant la historia d'aquest esport i com es conserva a les diferents comarques del País Valencià en les seues diferents modalitats (raspall, escala i corda, galotxa, ....). Aquesta xerrada la va fer Dani Martos, president de la federació de pilota valenciana d'Alcasser. Acte seguit començarem a jugar al carrer mentres alguns veïns i la gent que passava pels carrers propers es parava a mirar un poquet la partida, que va estar protagonitzada per 4 equips:

CSA "El monto" d'Alcasser
-Colla de dimonis "Els socarrats" de Campanar
-Ca Bassot
-Col·lectiu Antifeixista de Burjassot

 

burjasotA les 14h Ca Bassot ja tenia preparada una paella dins del local i van fer un dinar al que asistiren unes 60 persones.

Després els grups començaren amb les proves de so i a les 20:30h Orquesta Paraiso va començar a descarregar versions de tota la vida acompanyades per disfresses que va fer que la gent s'animara mes. Acte seguit el nostre amic Toni del Hostal amb la seua banda "Les Maedeus" va fer riure a tots amb les seues cançons i els seus monolegs satirics. Mes tard Six on the beach va fer ballar a la gent amb el seu ska-instrumental molt treballat.

Arma Secreta i el seu hard-rock melodic tambe va fer menejar-se a la gent amb el seu nou treball "La razón de mis locuras". La guinda va ficarla Kolico amb el seu rock urba. A les 02h va acabar el concert amb el manifest de cloenda, agraint a tota la gent del public (mes de 200) el haver vingut i engrescant-los a lluitar contra les retallades socials. El manifest, com no, va acabar amb un "Visca el País Valencià i visca la terra".

Durant tota la nit el carrer del Bassot estaba ple de pancartes contra les retallades socials, una estelada, una pancarta de Ca Bassot que fica "Fem País" i una altra d'Endavant que ficava "Endavant amb les festes populars", ja que la iniciativa de Ca Bassot es per recuperar els nostres carrers i defensar la cultura popular.


Durant els dos dies de festa pasaren per Ca Bassot mes de 400 persones

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid