Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinquena manifestació contra les "jonegades" d'Algemesí

En aquest "espectacle" joves i gent gran sense experiència en tauromaquia torturen fins la mort bous de curta edat. Financia, autoritza i dóna suport l'Ajuntament d'Algemesí i la Generalitat Valenciana.

Demà, a les 16,30h a Algemesí (Ribera Alta), la Plataforma Iniciativa Animalista (PIA) junt amb altres organitzacions animalistes convoquen a la 5a Manifestació Antitaurina d'Algemesí (Ribera Alta) contra les "Jonegades". Aquestes entitats remarquen que en els darrers quatre anys Algemesí s’està donant a conèixer per la seva setmana taurina i per l"es seves becerrades". També són conscients que cada any acudeix més gent a la manifestació, però els agradaria que l’assistència d’aquest any fora massiva.

17/09/2010 02:59 Drets i Llibertats
Les becerrades són unes corregudes amb exemplars de pocs mesos d’edat, torejats per gent inexperta i sovint amb algunes copes de més. Totes les nits de la setmana taurina hi ha concert, a excepció de dues nits en què s’alternen espectacles de gent disfressada amb lluites de vedells.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid