Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El documental "Illa de Xàtiva" a Internet

És va presentar a Xàtiva el passat 19 de juny, més endavant va aparèixer en DVD amb el Llibre de la Fira Alternatiu, i des del passa 11 de Setembre es pot veure a Internet: ILLA DE XATIVA, un documental sobre les Comarques Centrals País Valencià

El passat dissabte 11 de setembre de 2010, Terradelfoc Produccions va penjar el vídeo a la xarxa. "Illa de Xàtiva", un documental sobre les Comarques Centrals del País Valencià,  dirigit per Rafel Carril, aborda el problema de les Comarques Centrals des de l'òptica de la seua capital històrica. Després de tractar, breument, la història de la crema de la ciutat el 1707 -que posà fi a la Governació de Xàtiva (1305-1707)- dóna pas a sis entrevistes amb Toni Cucarella, Xavier Aliaga, Elies Barberà, Toni Martínez, Agustí Ventura i  Sebastià Garrido. 

14/09/2010 01:35 Comunicació
Amb aquestes i la col·laboració musical de Pep Gimeno "Botifarra",  la pel·lícula prova de visualitzar la història, la cultura i el paisatge de la Safor, la Marina, l'Alcoià, la Vall de Biar, la Vall d'Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés, alhora que reflexiona sobre l'actualitat del projecte, el seu sentit i el perquè del seu evident fracàs. A Illa de Xàtiva han participat també l'Escola de Danses de Xàtiva, Miquelets del Regne de València i l'Asociación Napoleónica Valenciana-Partida de Josep Marco "El Penjadet" 1707, entre d’altres, i inclou fragments musicals de Raimon i alguns músics més de les Comarques Centrals. 
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid