Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes Alternatives de Carcaixent

Informació dia a dia al FacebookEl cantautor torrentí Pau Alabajos actua aquesta nit  en el pub Dau al Set, dins de la programació de les Festes Alternatives de Carcaixent.

ACTUALITZACIÓ 12/12/09/02:02h-Contra el ciment, aquesta és la cançó amb què Pau Alabajos va començar el concert a Carcaixent. Un recital organitzat per la gent de FACA (festes alternatives a Carcaixent). Un cop més Pau va encisar el públic amb la seua música i el seu saber fer. Va fer un repàs de les cançons dels dos  treballs, i en va cantar una d’inèdita dedicada al company Guillem Agulló i a altres que com ell han estat víctimes del feixisme. Les cançons d'Alabajos recorden els retrats d' Estellés, una fotografia de la realitat, de la dura realitat que vivim , ací a casa nostra. Pau Alabajos és un dels cantautors que ens encoratgen a tirar endavant en aquesta lluita per les llibertats.

 

11/10/2009 16:40 Cultura


 Comissió de Festes Alternatives i Populars -l programa a la pàgina de la FACA al facebook.

Aquest matí ha quedat inaugurada l'Exposició de joves talents al local de l'associació de veïns de La Muntanyeta i ha actuat Txalagore a Apotecari Bodi, Txalaparta des d'Euskadi.

El bloc dels organitzadors defineix així la iniciativa: "Les Festes Alternatives a Carcaixent començaren a gestar-se fa uns mesos, quan gent del poble es reuní en una comissió per parlar de fer unes festes per a tots al mes d’octubre des de un plantejament nou. L’ideal era incloure a les festes tota aquella gent que normalment queda exclosa: el veïnat dels barris, la gent emigrant, la gent jove que no aposta per la discomòbil com a opció d’oci, els més menuts, gent amb dificultats físiques o psíquiques. Començàrem a treballar aportant cadascú el que creia que devien ser unes festes i plantejant les seves propostes d’activitats, veient la millor forma d’acomboiar el major nombre de gent i de fer unes activitats obertes a tot el món, autogestionades, autofinançades i participatives".
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid