Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La solidaritat amb el Gerard s'enlaira al pregó de les Festes de Tardor de Lleida

Ahir, el cas del jove lleidatà agredit i detingut durant la Diada de 2008 ha estat present al pregó d'inici de les Festes Tardor de Lleida. Durant el transcurs de l'acte un grup de solidaris ha enlairat amb globus una pancarta de grans dimensions que reclamava l'absolució del jove mentre altres persones repartien octavetes informatives del cas entre la gent que passejava pel carrer Major. El jove fou agredit i detingut l’11 de setembre de 2008 a Lleida mentre protestava pacíficament contra el projecte de la Paeria d’ubicar un Parador “Nacional” a l’històric edifici del Roser. Ara, els Mossos d’Esquadra demanen pel jove fins a 6 anys de presó acusant-lo d’atemptat a l’autoritat i argumentant que el jove i la resta de persones que feien sentir la seva protesta tenien una actitud violenta i que intentaven creuar el cordó policial i agredir les autoritats que feien la seva ofrena.

25/09/2009 12:10 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid