Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a Castelló en contra de les darreres agressions feixistes

La Plataforma Cívica per la Convivència de Castelló ha convocat a les 12h ha convocat a la Plaça Santa Clara una concentració per denunciar públicament l'agressió física soferta per un militant independentista i antifeixista de la nostra ciutat a mans d'un grup ultradretà la matinada del passat diumenge 10 de febrer; agressió que va ser la culminació d'un seguit d'atacs succeïts al llarg del cap de setmana i que vàren començar amb l'atac a un establiment d'oci freqüentat per gent antifeixista.

 

16/02/2008 02:33 Política
En tornar cap a casa a soles, el nostre company va ser abordat covardament per l'esquena, açò és, sense que hi haguera cap tipus de provocació prèvia, i posteriorment reduït per almenys 4 individus que varen intentar fer-li l'esvàstica nazi amb un arma blanca a la galta dreta de la cara, mentre se l'amenaçava de mort i se l'increpava i insultava amb frases com "rojos, os vamos a matar", "estás localizado", "vamos a por vosotros"...

S'ha ha realitzat la pertinent denúncia en la comissaria de policia nacional. No obstant, no volen que aquest fet caiga en la ignorància i denunciem la passivitat de les institucions públiques (Policia, Ajuntament, Govern Civil i Generalitat Valenciana) davant els fets, ja que entenen que aquest atac al  no és un fet aïllat. 
 
L'informe Raxen, elaborado pel Movimiento Contra la Intolerancia i que ja compta amb el suport el del Ministeri d'Afers Socials, la Unió Europea i el Consell d'Europa, es denucien "Més de 600 casos de violència por motius d'odio al diferent" registrats durant 2007 al País Valencià."
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid