Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1996 Els jueus etíops es manifesten contra el racisme de l'Estat d'Israel

1996 Els jueus etíops es manifesten contra el racisme de l'Estat d'Israel a Jerusalem

28/01/1996 Tal dia com avui

Prop de 10.000 persones, la majoria jueus d'origen etíop, es van manifestar a Jerusalem contra el banc de sang, dependent del Ministeri de Sanitat, arran de la publicació al diari 'Maariva' de la notícia que aquesta institució llençava les donacions de sang dels ciutadans d'aquella procedència per por de la sida.

La manifestació va anar seguida d'enfrontaments amb la policia israeliana, amb un balanç de 62 ferits, 41 policies i 21 manifestants segons les fonts oficials. A Israel residien en aquell any uns 60.000 ciutadans d'origen etíop, afectats per les actituds racistes dels seus conciutadans.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid