Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2000 El Govern espanyol aprova diverses mesures de liberalització econòmica

2000 El Govern espanyol aprova diverses mesures de liberalització econòmica

23/06/2000 Tal dia com avui
2000 El Govern espanyol aprova diverses mesures de liberalització econòmica 2000 El Govern espanyol aprova diverses mesures de liberalització econòmica

El Consell de Ministres espanyol va aprovar en aquesta data cinc decrets llei que comprenien més de 70 mesures destinades a liberalitzar l'economia, entre les quals l'ampliació de la llibertat d'horaris comercials —criticada pel petit comerç—, el fre a les grans petrolieres a obrir noves gasolineres els propers cinc anys i la rebaixa de les tarifes elèctriques.

També s'aprovava una reducció de la fiscalitat i, per al novembre, la pèrdua del monopoli de Telefónica en les trucades locals i la fixació d'una tarifa plana d'Internet (de 2.750 pts/mes). Una altra mesura polèmica fou l'autorització a llibreters i distribuïdors a fer descomptes en els llibres de text.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid