x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1238 El rei Jaume I signa el primer document que atorga lleis pròpies a València

1238 El rei Jaume I signa el primer document que atorga lleis pròpies a València

21/03/1238 Tal dia com avui

 A la ciutat de Xàtiva el rei Jauma signa el primer document que confereix lleis pròpies(jutges civils i criminals, la cambra dels jurats de València), a la recent conquestada València. Aquest és el precedent dels futurs Furs valencians.

Per saber-ne més:

Els Furs de València (Wikipèdia)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid