Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Els treballadors convoquen concentracions a l'entrada dels centres de primària de Girona i de l’Hospital Trueta

I per reforçar les nostres reclamacions, convoquem a totes les treballadores a la entrada dels centres de primària de Girona i de l’Hospital Trueta el proper dia 29 a les 10.00, on a més, realitzarem una assemblea on definirem aquelles accions que considerem oportunes per reivindicar els nostres drets

 

28/11/2023 Laboral

Les treballadores i treballadors de la Gerència Territorial de Girona han fet palès el seu malestar amb la signatura del III Acord, el conveni laboral que els ha de regir durant els propers anys.

Per reforçar les seves reclamacions, convoquen a totes les treballadores a l'entrada dels centres de primària de Girona i de l’Hospital Trueta el proper dia 29 a les 10.00, on a més, realitzaran una assemblea on definirem aquelles accions que consideren oportunes per reivindicar els seus drets

Denuncien que els sindicats signants de l’acord (Metges de Catalunya, SATSE, CCOO i UGT) només han negociat millores tangibles per al colectiu mèdic menystenint a les més de 150 professions que treballen a la sanitat pública i que cada cop ens trobem més precaritzades.

Celebren les millores que han aconseguit les nostres companyes metgesses i metges, però en un sector on la feina es realitza de manera multidisciplinar i totes esdevenim baules d’una mateixa cadena, és de justícia que totes rebem el mateix grau de reconeixement.

No poden concebre com un govern d’esquerres i sindicats anomenats de classe hagin signat un conveni que deixa de banda al total de les treballadores. La professionalitat i la dedicació de tots els colectius no mereixen la mateixa valoració per aquells que han de vetllar pels nostres drets, perpetuant els rols de classe i les desigualtats una vegada més.

Consideren que en una mateixa empresa totes les treballadores han de tenir les mateixes condicions laborals. "No ens podem conformar amb engrunes i almoines!", remarquen

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid