Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la república
Cants de Llibertat de Terrassa commemora els 6 anys de Cants

Reunits cada dia davant de l'Ajuntament de Terrassa, 2.192 dies seguits.

16/11/2023

Aquest dimarts, més de 300 persones van commemorar els 6 anys de Cants davant de l'Ajuntament de Terrassa. Van ser uns Cants especials, a part de cantar algunes de les cançons habituals, varen intervenir alguns represaliats, com en Roger, en Vicenç en nom de la Traca, es va llegir un poema del Pablo Hasel, del seu nou llibre erosionant murs, després en Josep Costa ha dirigit unes paraules a més de 300 persones i com a tancament de la commemoració dos àudios de Lluís Puig i Toni Comin.

Vab comptar amb la participació de Jordi Turull , Josep Rull, les regidores Meritxell Lluís i Montserrat Caupena, familiars de Lluís Puig i a part dels músics dels cants els han acompanyat alguns components de Músics per la Llibertat.

Un acte emotiu i d'agraïment a tots els cantaires que es reuneixen cada dia, faci fred o calor o pluja o sigui festiu o feiner. 6 anys de persistència i resiliència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid