Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicat del Col·lectiu Guilleries (núm. 160)

Darrerament, la classe política, amb l’ajut dels mitjans al seu servei, ens tenen entretinguts amb la possibilitat d’aprovar una llei d'amnistia a canvi d'investir president del govern espanyol el gran mentider i autòcrata Pedro Sánchez i permetre que aquest personatge pugui seguir reprimint-nos (suspensió de l’autonomia, monitoratge íntegre de les comunicacions, infiltracions policials, etc.).

Una amnistia que a part de ser rebutjada pels perseguits de base, suposaria, com els indults, un potenciament de les falses idees espanyolistes de la pacificació, el retrobament i la concòrdia, un blanquejament de la repressió de l’estat espanyol i la seva legitimació internacional, el molt probable sobreseïment de la causa seguida al TEDH contra la sentència del TS (amb altíssimes probabilitats d’èxit) i la consegüent amnistia dels redactors, impulsors i col·laboradors.

Tenim la percepció que els nostres representants, que no oblidem tenen una majoria parlamentària en escons i en vots al Parlament de Catalunya, s'han oblidat que l’objectiu i el compromís d'aquesta legislatura era implementar els resultats de l'1-O i culminar la independència.

Sembla que els partits que s'autodenominen independentistes estiguin traint la voluntat de la majoria del poble de Catalunya en negociar una amnistia i pidolar un nou referèndum (volent enterrar l'1-O) en comptes d'activar una DUI declarada el 27 d'octubre per la majoria parlamentària, representant de la sobirania popular.

No només no despleguen les estratègies per deslliurar-nos del jou de l'estat espanyol, sinó que s'inventen ridícules 'lleis de claredat', impossibles acords amb Espanya per organitzar un nou referèndum o aberrants consultes sobre el futur de Catalunya on tots els espanyols haurien de votar (no és una broma!) conclusions a les quals arriben un suposat grup d'"experts", integrat per ia unionista Astrid Barrio, vergonyosament promocionada pel govern de la Generalitat en mans d'ERC.

Nosaltres diem NO a negociar res que no sigui la independència del nostre País, que és el mandat sorgit de l'1-O, i instem els líders polítics a evitar ser víctimes un cop més del permanent engany urdit per l’estat espanyol corrupte i repressor per perpetuar el seu domini sobre la nostra nació.

ELS MOSSOS D'ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM EL RETORN A CASA DELS EXILIATS, EL FINAL DE LA REPRESSIÓ DE L'ESTAT ESPANYOL, INCLOENT-HI L'ESPIONATGE IL·LEGAL, I LA CULMINACIÓ DE LA INDEPENDÈNCIA APROVADA PER LA MAJORIA DE LA CIUTADANIA.Guilleries, 30 d'octubre de 2023

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid