Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En homenatge
Emotiu comiat a la lingüista Carme Junyent a Masquefa

Un comiat que havia dissenyat la lingüísta abans de morir. Per això, a l'inici de l'acte, un dels seus fills ha remarcat, de no aplaudir entre els parlaments, ja que "és un símbol de celebració", tal com la seva mare els havia comentat.

09/09/2023 Llengua

Centenars de persones omplen la sala polivalent de Masquefa per per acomiadar Carme Junyent en un acte ple d'emocions, presidit per una fotografia seva de petita i la frase “conviure sense renunciar a la diversitat”. Un comiat que havia dissenyat la lingüísta abans de morir. Per això, a l'inici de l'acte, un dels seus fills ha remarcat, de no aplaudir entre els parlaments, ja que "és un símbol de celebració", tal com la seva mare els havia comentat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid