Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escòcia
El Col·lectiu COFS impulsa una cadena humana per reivindicar la independència d'Escòcia

Està prevista pel proper 14 d'octubre (dissabte) i unirà Edinburgh amb Bowling (a prop de Glasgow). Aproximadament uns  70Km. Han planejat  11 trams i per omplir-los necessitaran  unes 70.000 persones.

02/09/2023 Internacional

El col·lectiu Chain of Freedom Scotlandformat per independentistes escocessos (membres de la campanya per una Escòcia independent), ha impulsat la visualització d'una cadena humana entre les localitats d'Edinburgh i Bowling (a prop de Glasgow) pel proper 14 d'octubre (dissabte).

La no celebració del referèndum prevista pel dia 24 d'octubre i la negació del Tribunal Suprem de la Gran Bretanya de celebrar-ne un ha motivat a aquest col·lectiu a impulsar una cadena humana "amb la idea  de demostrar al món i als polítics dels parlaments escocès i de Westminster que l'impuls i la determinació estan dins de cadascú de nosaltres".

Amb els resultats recents d'un Tribunal Suprem en negar-nos a Escòcia un vot democràtic i dir-nos que no tenim opció ni veu, ara hem de prendre mesures per demostrar al món que el poble d'Escòcia mai es rendirà, ni callarà i farà el que ens diuen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid