Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Se celebra la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista

L'Assemblea Nacional Catalana va presentar els punts principals dels debats, amb aportacions dels particulars i les entitats de la societat civil que es traslladaran a un document que servirà de marc per a impulsar un gran Pacte Nacional del Moviment Civil Independentista.

13/03/2023 Política
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va organitzar dissabte l'acte de cloenda de la Conferència Nacional del Moviment Civil Independentista, a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Més de 57 entitats de la societat civil han assistit a la Conferència, incloses les principals organitzacions civils: Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència, el Consell de la República, Debat Constituent, la Intersindical, Plataforma per la Llengua, USTEC-STES i Comissió de la Dignitat, entre altres. Més de mig miler persones han passat per la Conferència Nacional, i han pogut afegir les seves contribucions a les conclusions presencialment i telemàticament.

La Conferència tenia l'objectiu d'aglutinar totes les entitats per debatre, teixir sinèrgies i consensos per materialitzar un marc comú del moviment independentista. Aquesta estratègia convergirà en un gran Pacte Nacional del Moviment Civil Independentista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid