Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència policial
17 procediments judicials oberts sobre sospites de violència policial des del primer dia de mobilització contra la reforma de les pensions.
27/03/2023 Drets i Llibertats

Agnes Thibault Lecopre, responsable de la Inspecció General de la Policia Nacional Francesa (IGNF) ha manifestat a un canal de televisió, TV BFM, que s’han iniciat 17 procediments judicials sobre sospites de violència policial des del 19 de gener i el primer dia de mobilització contra la reforma de les pensions.

Convidat de TV BFM aquest diumenge 26 de març, el cap de l’IGPN,  també va reaccionar a l’emissió d’una gravació d’àudio en la qual escoltem agents de policia, presentats com a membres de la Brav-M, fent comentaris insultants i humiliants a set joves manifestants que acabaven de detenir.

Va assegurar que l’IGPN investigava i imposava sancions quan fos necessari. "Aquestes sancions causen retrets a tots els altres serveis policials i a cadascun dels agents de policia de camp que els són exemplars", va dir ella.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid