Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Talp
Un nou cas d'infiltració policial ara als moviments populars de València

"La Directa" destapa un nou talp que respon a les inicials R.M.F i es va infiltrar inicialment  l'any 2020 a Cuidem Benimaclet i al Centre Social Okupat anarquista l’Horta. 

13/02/2023 Lema

El setmanari "La Directa", dues setmanes després de destapar el segon infiltrat, aquest mitjà ha pogut confirmar que no estaven sols, fent públic un nou cas, aquest cop a la ciutat de València. Es tracta de d'un jove que es feia anomenar Ramón Martínez Hernàndez  que es introduir en el moviment popular de València. Segons ha certificat la Directa gràcies a una llarga i minuciosa investigació, la seua identitat real correspon a les inicials R. M. F., és agent de la policia espanyola i originari d’un municipi costaner de la comarca catalana del Baix Llobregat (encara que en l’àmbit de l’activisme valencià es presentava com a criat a l’Hospitalet de Llobregat), on va residir fins que es va incorporar a l’escola de policia d’Àvila.

Segons el setmanari, "estem davant d’una operació coordinada per a espiar l’activisme d’esquerres i anticapitalista dels Països Catalans, sota la batuta del comissari general d’informació Eugenio Pereiro Blanco i sota una estructura jeràrquica encapçalada pel ministre de l’Interior espanyol Fernando Grande-Marlaska".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid