Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jusapol
Assenyalen com a "infiltrat" al detingut per agredir un participant en la manifestació espanyolista de Barcelona
02/10/2018 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dilluns, un veí de Montbui (Anoia) que va participar en una de les agressions que van tenir lloc aquest dissabte a Barcelona, durant la manifestació de policies i organitzacions de l'extrema dreta al centre de la capital catalana, segons informa AnoiaDiari. 

Es veu que aquesta persona anava vestit amb símbols independentistes i que caminava junt als membres de la Jusapol que es manifestaven el passat dissabte a Barcelona. En començar els incidents, l'home hauria atacat un dels participants de la marxa. Segons fonts policials, és una persona amb diversos antecedents i està custodiat a la comissaria d'Igualada.

Tal com apunta aquest mitjà,  la persona detinguda portava indumentària de la Penya Blau-grana d'Igualada, però tant aquesta entitat com l'ANC de Montbui negaven qualsevol contacte amb ell. La seva única aparició va ser l'any passat, l'1-O, a les afores del col·legi electoral montbuienc. Una presència que diverses persones apuntaven com la d'un "infiltrat".

En un primer, les imatges van encendre les xarxes a Internet i els mitjans espanyols. Alguns participants a la manifestació independentista van testimoniar a les xarxes que el presumpte agressor havia despertat al llarg de la jornada una actitud sospitosa i que podria tractar-se d'un membre "infiltrat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid