Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
L’assemblea feminista La Ruda celebra 10 anys amb un ventall d’activitats
21/02/2023 Gènere
El col·lectiu feminista La Ruda, assemblea no mixta penedesenca que centralitza la seva activitat a la capital de l’Alt Penedès, celebra aquest 2023 deu anys de la seva creació.
L’assemblea, que segueix uns principis anticapitalistes i està vinculada a l’Esquerra Independentista, forma part de la coordinadora de Feministes Anticapitalistes dels Països Catalans des de la seva creació el passat 2018. L’aniversari
Per tal de celebrar la primera dècada aquest 2023 La Ruda organitza diverses activitats, lamajoria mixtes i obertes a tothom. Els actes arrencaran el divendres 3 de març a les 20h amb una exposició de cartells de La Ruda al Casal Popular La Gueralda, seu del col·lectiu. Més endavant també es farà un sopar multitudinari obert a totes les membres actuals i antigues de l'assemblea, un vermut, una campanya i parada en el marc de Sant Jordi, el sorteig d’una panera amb més d’una desena de regals, s'impulsarà una taula rodona feminista, es crearà un calendari solidari pel 2024 i també es farà una jornada no mixta pel 25 de novembre, entre altres.
A més, per aquesta primavera hi ha previst un llançament de marxandatge per garantir la sostenibilitat, autogestió i independència del col·lectiu. Tant el marxandatge com la imatge dels 10 anys són obra de la il·lustradora penedesenca
Cristina Gallardo Cendra. L’assemblea feminista
La Ruda
La Ruda es va crear el 2013 al Baix Penedès, amb l’objectiu d’organitzar la jornada del 8 de març i, alhora, anar més enllà en l’impuls feminista al territori. Des de l’inici, l’objectiu del col·lectiu ha estat la militància feminista, però durant aquests primers deu anys s’ha consolidat com un espai també antiracista, anticapitalista, antifeixista i que defensa el col·lectiu LGTBI+ des d’una assemblea no mixta, buscant un feminisme interseccional.
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid