Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
El SEPC convoca vaga estudiantil pel 8 de març

Les estudiants dels Països Catalans se sumen a la vaga general de la mà de diferents sindicats laborals

07/02/2023 Drets i Llibertats

Davant l'ofensiva reaccionària i antifeminista creixent, el sindicat estudiantil de referència al territori se suma a la convocatòria de vaga pel 8 de març. Conjuntament amb diferents assemblees feministes i sindicats laborals com la COS, les feministes aposten per aquesta eina de pressió per a donar resposta a una realitat cada vegada més adversa per les dones.

Amb l'inici del 2023, s'ha evidenciat que l'auge i la normalització de discursos d'extrema dreta que banalitzen la violència masclista ha anat acompanyada d'un augment d'aquestes, tal com avisaven els diferents agents feministes. I això ha quedat palès amb el nombre de feminicidis dels darrers mesos, escalant a unes xifres mai vistes. Tot això, de la mà d'una crisi que ha accentuat l'empobriment de la classe treballadora i en conseqüència, la feminització de la pobresa.

En aquest context, el SEPC crida a les estudiants a la mobilització i fa una passa endavant cap a una proposta transversal. Les estudiants, després de l'anunciat el 25 de novembre, posen sobre la taula el model coeducador com l'únic capaç de reconèixer la jerarquia existent entre la figura masculina i la figura femenina en la societat i de buscar els mitjans per no transmetre aquesta discriminació als estudiants.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid